Contact icon

Neem contact op

Which sales region do you want to see the portfolio from? Our product range is not the same for every region. Therefore, make your choice here to see the right product range.

Sinds het nieuwe schooljaar 2020/2021 mag Suurmond zich Erkend Leerbedrijf noemen. Het contract met Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) werd deze zomer ondertekend en inmiddels hebben wij een heel waardevolle stagiaire in onze werkplaats!

Als technisch bedrijf vinden wij het heel belangrijk om studenten de mogelijkheid te bieden ervaring op te doen in diverse typen technische bedrijven. Techniek is een prachtig vak maar ook heel veelzijdig. Voor een student is het dan ook heel belangrijk om die diversiteit te ondervinden en te ontdekken waar hij/zij zijn/haar talent in kwijt kan en verder ontwikkelen.

Het is geen geheim dat het moeilijk is om goed gekwalificeerd technisch personeel te vinden. Door op deze manier een bijdrage te leveren, ontstaat er een win-win situatie. Studenten krijgen de kans en ruimte om zich te ontwikkelen en wij, als werkgever, hopen voor de toekomst het zaadje te planten dat kan uitgroeien tot een waardevolle vakman/-vrouw.

 

Erkend Leerbedrijf

Suurmond is officieel Erkend Leerbedrijf voor de techniek.

 

Wat doet het Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven?

Het SBB bepaalt of een bedrijf geschikt is als leerbedrijf conform artikel 7.2.10, lid 1 van de Wet educatie en beroepsonderwijs. Door deze erkenning is een organisatie bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs.

Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB met twee doelen:
1) Studenten krijgen de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan.
2) Bedrijven beschikken nu en in de toekomst over de vakmensen die ze nodig hebben.

SBB verbindt beroepsonderwijs en bedrijfsleven op landelijk, sectoraal en regionaal niveau.

Stagiair

Onze MBO stagiair werkt mee aan de revisie van een tandwielpomp